Blok Groep

A part of perfection

Blok Groep sponsort Lisa en Lobke

Blok Groep sponsort Olympic Eyecatchers, een campagne die de zeilsters Lobke Berkhout en Lisa Westerhof begeleidt op weg naar topprestaties op de WK’s in Scheveningen en Australië. Een ander doel is het behalen van een medaille in de dames 470-klasse tijdens de Olympische Spelen in London 2012.

Lobke Berkhout
Lobke wordt de zeilkoningin van Nederland genoemd en staat garant voor succes. Ze won bijna alles wat er te winnen valt. Haar sterke punten zijn professionaliteit en gedrevenheid.

Lisa Westerhof
Lisa wordt het grootste talent van de mondiale zeilwereld genoemd. Op jonge leeftijd werd zij wereldkampioen vóór alle mannen in de Optimist. Ook in de 470 won ze meerdere medailles op Worldcups, EK’s en WK’s. Haar sterke punten zijn haar tactisch inzicht, extreem goed bootgevoel en een absolute winnermentaliteit.

Blok Groep is vol enthousiasme vriend geworden van Lobke en Lisa.

Klik hier voor meer informatie.

                   

 

Blok Mechanische Industrie B.V.
Witte Hekweg 3
Postbus 46, 1951 HK Velsen-Noord
Postbus 46
1950 AA Velsen-Noord
Tel. (0251) 260 000
Fax (0251) 260 001
Mob 06 - 51118829 (24 uur bereikbaar)
www.blokgroep.nl
info@blokgroep.nl

Blok Mechanische Industrie B.V.  is gecertificeerd volgens de norm AS 9100 C, door Lloyd's Register Nederland BV. De AS 9100 standaard wordt wereldwijd erkend als het belangrijkste Quality Management System voor de luchtvaart, defensie en ruimtevaart fabrikanten en vertegenwoordigt de hoogste graad van kwaliteit en betrouwbaarheid. meer >